Sala de conferinte

Partile vechii cladiri, care includ subsolul si mansarda merita o mentionare speciala. Create intr-un stil unic, fiecare combina stilul traditional cu cel modern, îmbinându-se perfect cu partile mai noi ale cladirii.

Sala de conferinte Stirbei, purtând caracteristicile unui stil unic,  este localizata într-o cladire veche datând din 1883, care a fost modificata pentru a se adapta spatiilor de birouri moderne. Subsolul a fost semnificativ largit si foyer-ul original al casei a fost pastrat. Construita pastrând vechile valori - tipice arhitecturii românesti traditionale - aceasta arie restaurata este unica si luxoasa. Spatiile functionale, se combina perfect cu caracteristicile arhitecturale realizând un echilibru perfect între trasaturile istorice ale cladirii si asteptarile de natura profesionala si afaceri  ale clientului.

Sala de conferinte Stirbei reprezinta un nou concept creat special pentru a gazdui întâlniri de afaceri, cu toate facilitatile cerute de catre firme pentru negocierea contractelor, prezentarea unor noi produse, gazduirea unor evenimente speciale, sesiuni training, întâlniri private, conferinte de presa, etc.

Spatiu

Spatiu Dimensiuni
L - W
Arie
sqm

Room 11.55 x 7.50 90
Lobby 11.45 x 2.35 30
Hall 20.85 x 2.20 50
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     


Capacitate

Teatru - Capacitate in functie de aranjament: 54

Clasa - Capacitate in functie de aranjament: 35

Patrat - Capacitate in functie de aranjament: 24

In forma de U - Capacitate in functie de aranjament: 18

Consiliu - Capacitate in functie de aranjament: 16

Receptie - Capacitate in functie de aranjament: 100